0

Squash-quinoafrikadeller med majs, feta og chili

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom quinoa og fond i en kasserolle og kog det op under låg. Skru ned for varmen og lad det simre 15 min. Sluk for varmen og lad quinoaen trække ca 10 min. på eftervarmen til den er mør. Hæld evt. væde fra og lad den dampe tør. Riv squashen groft, drys med lidt salt og lad den trække 15 min. Pres så meget væden fra som muligt og kom den i en skål sammen med quinoa, majs, æg, 3 spsk. mel, smuldret feta, chiliflager, gerne hakkede krydderurter, et nip salt og et godt kværn peber. Rør det sammen til en jævn fars - den må ikke være for tynd, så juster med hvedemel - og steg den til frikadeller i hed olie på panden. Server som de er med fx en avokado-bønne-tomatsalat til eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?