Riv squashen groft. Trim forårsløgene og snit dem i tynde skiver. Pil og hak hvidløgene fint. Sauter løg og hvidløg i olien uden at det tager farve. Kom squashen ved, krydr med salt og peber og sauter til væden er fordampet - det skal ikke tage farve!
Smør 4 små kokotter og fordel grøntsagsblandingen heri. Pisk æg, fløde, cheddar, salt og peber sammen og hæld den i de 4 forme. Løft let op i grøntsagerne med en gaffel, så æggemasse og ost kan fordele sig.
Bag timbalerne i vandbad ved 185 grader i ca. 20 min. til ægget har sat sig helt.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()