0
Srirachabagte svinestrimler i frisk nudelsalat med agurk og pak choy

Srirachabagte svinestrimler i frisk nudelsalat med agurk og pak choy

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grisekød i strimlersriracha saucehvidløg
1 min.
Marinér kødet

Forvarm ovnen til 225 grader overvarme uden varmluft.

Kom kødet i en skål med sriracha (pas på med mængden - den er stærk). Riv hvidløget, og kom halvdelen i kødet.

Krydr med salt, og rør det godt rundt.

Spred det ud på en bageplade, og lad det marinere til senere.

nudler, boghvede
10 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken, dræn vandet fra, skyl dem i koldt vand i en sigte, og overfør dem til et fad.

nam pla (fiskesauce)citron
15 min.
Rør vinaigretten

Kom 1 tsk. sukker pr. pers. i en lille skål, og opløs det i ca. 1 spsk. kogende vand pr. pers. Tilsæt resten af hvidløget, 1 spsk. olie pr. pers., fiskesaucen og citronsaften.

Smag evt. til med lidt ekstra sukker.

20 min.
Bag kødet

Sæt kødet ind øverst i ovnen, og bag det i ca. 5-10 min., til det får lidt farve, og er gennemstegt.

pak choyagurk
25 min.
Forbered salaten

Pil pak choy bladene fra hinanden, hak agurken i mundrette stykker, og anret begge dele henover nudlerne.

30 min.
Anretning

Anret kødet henover salaten, og top med vinaigretten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
496 kcal
Fedt:
19,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,4 g
Kulhydrat:
27,3 g
heraf sukkerarter:
11,4 g
Kostfibre:
3,3 g
Protein:
32,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?