Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader overvarme uden varmluft.
Kom kødet i en skål med sriracha (pas på med mængden - den er stærk). Riv hvidløget, og kom halvdelen i kødet.
Krydr med salt, og rør det godt rundt.
Spred det ud på en bageplade, og lad det marinere til senere.
Kog nudlerne som angivet på pakken, dræn vandet fra, skyl dem i koldt vand i en sigte, og overfør dem til et fad.
Kom 1 tsk. sukker pr. pers. i en lille skål, og opløs det i ca. 1 spsk. kogende vand pr. pers. Tilsæt resten af hvidløget, 1 spsk. olie pr. pers., fiskesaucen og citronsaften.
Smag evt. til med lidt ekstra sukker.
Sæt kødet ind øverst i ovnen, og bag det i ca. 5-10 min., til det får lidt farve, og er gennemstegt.
Pil pak choy bladene fra hinanden, hak agurken i mundrette stykker, og anret begge dele henover nudlerne.
Anret kødet henover salaten, og top med vinaigretten.
Kommentarer og forslag til opskriften