Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Riv halvdelen af hvidløget ned i en skål, og rør det sammen med sriracha saucen (pas på med mængden - det er stærkt).
Vend kødet med marinaden, og gem det til senere.
Riv resten af hvidløget ned i en stor skål sammen med revet citronskal, citronsaft og fiskesaucen.
Tilsæt 1/4 tsk sukker pr. pers., og rør det ud i væden.
Skær glaskålen i tynde stave, og hak myntebladene groft.
Vend salaten med vinaigretten, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme, og steg kødet i 1 spsk. olie pr. pers., i ca. 2 min. på to sider, til kødet har fået godt med farve, og er gennemstegt.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Fordel nudlerne i skåle, og anret salaten og kødet henover.
Kommentarer og forslag til opskriften