
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i min. 20 min., til de har den konsistens du ønsker, og lad risene dampe af i en sigte.
Skær fisken i stykker på 2x2 cm, og krydr med sal.
Riv hvidløget, og vend det godt rundt med sriracha saucen. Gem til senere.
Dæk en bageplade med bagepapir.
Hak løg og gulerødder i tynde skiver., og kom lidt af løget i en stor skål.
Spred resten af grøntsagerne ud på bagepladen, og vend dem med 1/2 spsk. olie pr. pers.
Krydr med salt og peber, og bag i ca. 15 min., til grøntsagerne har fået godt med farve, og er blevet møre.
Riv citronskal ned til løgene i skålen, og tilsæt citronsaft sammen med hakket mynte.
Krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Vend fiskestykkerne i 1 spsk. hvedemel pr. pers. og steg dem i 1 spsk. olie pr. pers. i ca. 1 min. på to sider.
Kom risene og de bagte grøntsager i skålen med vinaigretten, og vend godt rundt.
Smag til med salt og peber, anret det på et fad, og top med den stegte fisk.
Kommentarer og forslag til opskriften