Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Riv halvdelen af hvidløget ned i en skål og rør det sammen med srirachaen (pas på med mængden - det er stærkt)
Skær kødet i tykke skiver og vend med srirachaen. Gem til senere.
Riv resten af hvidløget ned i en stor skål, sammen med revet citronskal, citronsaft, fiskesaucen. Tilsæt 1/4 tsk sukker pr. person og rør ud i væden.
Skær glaskålen i tynde stave og hak myntebladene groft. Vend salaten med vinaigretten og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person, i ca. 2 min på to sider, indtil kødet har fået godt med farve og er gennemstegt.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Fordel nudlerne i skåle og anret salaten og kødet henover.
Kommentarer og forslag til opskriften