0

Srirachastegt svinekotelet i nudler med glaskål og mynte

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

kotelet af grissriracha saucehvidløg
1 min.
Mariner kødet

Riv halvdelen af hvidløget ned i en skål og rør det sammen med srirachaen (pas på med mængden - det er stærkt)

Skær kødet i tykke skiver og vend med srirachaen. Gem til senere.

citronnam pla (fiskesauce)
5 min.
Rør vinaigretten

Riv resten af hvidløget ned i en stor skål, sammen med revet citronskal, citronsaft, fiskesaucen. Tilsæt 1/4 tsk sukker pr. person og rør ud i væden.

mynteglaskål
10 min.
Hak urterne

Skær glaskålen i tynde stave og hak myntebladene groft. Vend salaten med vinaigretten og smag til med salt og peber.

20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person, i ca. 2 min på to sider, indtil kødet har fået godt med farve og er gennemstegt.

fuldkornsnudler
25 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle og anret salaten og kødet henover.

Kommentarer og forslag til opskriften