
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
OBS: Hvis du modtager et hel kyllingebryst, skal du skære det i strimler.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
Steg kyllingen i olie på en stor, varm pande. Steg den gylden og gennemstegt. Ca. 6-8 min. Krydr den med salt og tag den af panden.
Snit imens spidskål fint. Skrub eller skræl gulerødder tog riv dem groft. Pil hvidløg og snit dem i tynde skiver.
Sautér alle grøntsagerne i olie på den varme pande. Ca. 2-3 min. eller til de er faldet godt sammen, men uden at de tager farve. Krydr dem med salt og sukker og tag dem af panden.
Steg de kogte ris på den varme pande. Steg dem i et par minutter i ret så meget olie. Skub dem tilsidesat på panden og kom mere olie på den frie del af panden.
Steg æggene til røræg på den frie del af panden. Vend dem med ris og vend grøntsager og kylling tilbage på panden. Tilsæt tamari kgb smag til med salt og evt. mere sukker.
Snit forårsløg fint. Hak peanuts og skær limen i både.
Anret stegte ris i dybe tallerkner. Top med peanuts og forårsløg og servér straks sød chilisauce og lime og evt. mere soja, hvis du har og har behov.
Kommentarer og forslag til opskriften