0

Stegt fasanbryst på jordskokpuré serveret med varm salat af nødder, druer og Vin Santo samt balsamicoglac

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Fløde, Nødder, Sulfitter

Fremgangsmåde

Fasan: Krydr fasanbrysterne med salt og peber og lad dem trække ca. 30 min. Steg brysterne i smør på panden ca. 3-5 min. på hver side alt efter tykkelse - de skal føles ligesom et kyllingebryst.

Jordskokpuré: Skræl jordskokkerne, del dem i grove stykker og kog dem møre sammen med hvidløg i hønsebouillon. Hæld bouillonen fra og kasser den. Blend jordskokkerne med fløde og smag til med salt og hvid peber. Konsistensen af puréen skal være blød, men ikke for tynd - så juster med fløden.

Salat: Rist nødderne en smule på en tør pande. Kom Vin Santo og honning ved og lad det smelte sammen. Tilsæt vindruerne, vend det hele godt sammen, smag til med salt og peber og server umiddelbart herefter.

Glace: Kom balsamico og honning i en lille gryde og kog det ind til en blød sirupsagtigt konsistens.

Anretning: Træk et par cirkler med glacen rundt langs den inderste kant på hver tallerken. Læg en god skefuld jordskokpuré i den ene "side" og tryk den let ud med skeen. Placer et fasanbryst ovenpå. I den anden "side" lægges en skefuld varm salat. Pynt evt. med en kvist persille og server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?