0
Stegt filet royal af lange med ristede bær

Stegt filet royal af lange med ristede bær

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Skær fisken i portionsstykker, krydr med salt og peber og steg dem (kun på den ene side) på en varm pande i olie til de er gyldne. Fisken er færdig, når den er "mælkehvid". Tag dem af panden og hold dem varme. Panden og fedtstoffet bruges til bærrene, så fedtstoffet må ikke kasseres.

Bær: Rens løget og skær det i små tern. Riv skallen af den halve citron. Sæt panden på varmen igen og tilsæt smør, løg, tørrede bær og revet citronskal. Rist i et par minutter og krydr med salt og peber.

Anretning: Fordel fiskene på tallerknerne, læg bærrene ovenpå og pynt med persille skåret i helt tynde strimler (se billedet).

Server retten sammen med råstegte kartofler og flødestuvede svampe.

Kommentarer og forslag til opskriften