0
Stegt torsk med syltede porrer og perleløg

Stegt torsk med syltede porrer og perleløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Hæld lidt olie på en pande og varm den op. Skær fisken i portionsstykker og steg dem gyldne på panden på begge sider. Når fisken bliver "mælkehvid", er den færdig.

Porrer: Rens porrerne og skær dem i skiver. Kog dem i hvidvinen til den er næsten kogt væk. Tilsæt smørret og krydr med salt og peber.

Perleløg: Rens perleløgene og blancher dem i kogende vand i ca. 1 minut. Skær baconen i strimler på tværs, steg dem i en gryde i ca. 2 minutter og vend derefter perleløgene i. Hak persillen og tilsæt den lige inden servering. Vend den forsigtigt rundt i gryden i ca. 1 minut.

Anretning: Fordel bacon og perleløg på tallerknerne, læg fisken ved siden af og læg de syltede porrer henover.

Tonny anbefaler kogte ris eller små kartofler som tilbehør til retten.

Kommentarer og forslag til opskriften