0
Stegt kuller på svampepasta og grønt
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

penne pasta
1 min.
Pasta

Kom pastaen i kogende saltet vand, og kog til den er al dente.

Middelhavs krydderikullerfilet uden skindchampignonssvampe sovs
5 min.
Fisk og sauce

Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie.

Skær fisken ud i stykker på størrelse med en tændstikæske. Steg dem på panden i 2-3 min., og tag dem så af igen.

Skær svampene i skiver. Tilsæt lidt ny olie til panden, og steg svampene i 2-3 min. Tilsæt så krydderblanding og svampesauce, og kog det hele op.

Kom den kogte pasta op i saucen, vend godt rundt, og smag til med salt og peber.

10 min.
Grønt

Skær agurken ud i stave, og anret dem sammen med tomaterne på et lille fad.

15 min.
Anretning

Anret fisk og pasta i en dyb tallerken, og giv tomat og agurk til.

Bonusinfo

Middelhavs-krydderi indeholder:

  • Fennikel frø 44%
  • Koriander frø 40%
  • Merian 5%
  • Cayenne 5%
  • Stjerneanis 5%
  • Safran 1%

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?