Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom pastaen i kogende saltet vand, og kog til den er al dente.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie.
Skær fisken ud i stykker på størrelse med en tændstikæske. Steg dem på panden i 2-3 min., og tag dem så af igen.
Skær svampene i skiver. Tilsæt lidt ny olie til panden, og steg svampene i 2-3 min. Tilsæt så krydderblanding og svampesauce, og kog det hele op.
Kom den kogte pasta op i saucen, vend godt rundt, og smag til med salt og peber.
Skær agurken ud i stave, og anret dem sammen med tomaterne på et lille fad.
Anret fisk og pasta i en dyb tallerken, og giv tomat og agurk til.
Middelhavs-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()