Risene koges efter anvisningen på posen.
Lad dem trække færdig under låg.
Skyl peberfrugt, tomater og agurk. Rengør rødløget. Skær det hele i små tern og kom dem op i en skål. Tilsæt masser af limesaft, fintrevet limeskal og godt med god olivenolie. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Pluk basilikum ud i blade og vend dem i salaten.
Når risene er færdige, vender du dem sammen med dukkahkrydderiet og smager til med lidt salt. Hold dem lune til senere.
Varm en pande op ved høj varme - brug gerne en grillpande, hvis du har. Steg osten et par minutter på hver side, til den har taget godt med farve. Krydder med lidt salt og friskkværnet peber.
Anret risene i bunden af en dyb tallerken med salaten ved siden af og store brud af den stegte ost.
Velbekomme!
Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT
Kundekommentarer ()