0
Stegt halloumi med krydrede ris, agurk, tomat og basilikum

Stegt halloumi med krydrede ris, agurk, tomat og basilikum

Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Risene koges efter anvisningen på posen.

Lad dem trække færdig under låg.

agurksmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktaillimebasilikumrødløgrød peberfrugt
5 min.
Salat

Skyl peberfrugt, tomater og agurk. Rengør rødløget. Skær det hele i små tern og kom dem op i en skål. Tilsæt masser af limesaft, fintrevet limeskal og godt med god olivenolie. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Pluk basilikum ud i blade og vend dem i salaten.

risdukkah
15 min.
Ris

Når risene er færdige, vender du dem sammen med dukkahkrydderiet og smager til med lidt salt. Hold dem lune til senere.

halloumiost
20 min.
Halloumi

Varm en pande op ved høj varme - brug gerne en grillpande, hvis du har. Steg osten et par minutter på hver side, til den har taget godt med farve. Krydder med lidt salt og friskkværnet peber.

25 min.
Anretning

Anret risene i bunden af en dyb tallerken med salaten ved siden af og store brud af den stegte ost. 

Velbekomme!

Bonusinfo

Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?