0

Stegt halloumiost med grillede grøntsager og honningdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Smør snackpebrene med en smule olie og grill dem under ovngrillen til skallen er blevet sort. Læg dem i en plastpose 10 min., fjern så skind, stok og kerner og skær kødet i brede strimler. Bræk den træede ende af aspargeserne - de kasseres - og vend toppene med lidt olie salt og peber. Grill dem 4-5 min. under ovngrillen til de er flot grønne og er brunet i toppen. Trim forårsløget og snit det i tynde skiver. Pisk 3 spsk. olie, appelsinsaft og honning sammen med lidt peber og smag til. Skær halloumien i ½ cm tykke skiver og dup dem tørre. Pensl med olie og steg osten gylden på begge sider på en varm pande (den holder sin faste form undervejs!). Anret osten, de grillede peberfrugtstrimler og asparges på et fladt fad, drys med forårsløg og dryp med dressingen. Server straks som tilbehør til fx et græsk farsbrød, helstegt kylling eller souvlaki.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?