Tænd ovnen på 180 grader.
Start med at skrubbe kartoflerne grundigt. Skær dem i små tern, og vend dem med lidt olivenolie og salt.
Skræl løgene, skær dem i kvarte, og krydr dem med lidt salt.
Læg kartofler og løg på en bageplade. Bag, til både kartofler og løg er møre, og løgene har taget farve.
Drys med karryblandingen, når du tager løg og kartofler ud af ovnen.
Skyl radiserne, og skær dem i kvarte. Vend dem med godt med limesaft.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem grundigt med salt og friskkværnet peber.
Varm en pande op ved højeste blus, tilsæt en smule olie, og steg fisken 3-4 min. på den ene side, og ca. 30 sek. på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege fisken 3 min. på begge sider.
Anret kartofler og løg på en tallerken med små klatter af creme fraiche rundt. Kom fisk og syrlige radiser ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()