0
Stegt havkat med karrykartofler, bagte løg og syrlig grønt

Stegt havkat med karrykartofler, bagte løg og syrlig grønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Havkat, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoflerløgtikka masala
1 min.
Kartofler

Tænd ovnen på 180 grader.

Start med at skrubbe kartoflerne grundigt. Skær dem i små tern, og vend dem med lidt olivenolie og salt.

Skræl løgene, skær dem i kvarte, og krydr dem med lidt salt.

Læg kartofler og løg på en bageplade. Bag, til både kartofler og løg er møre, og løgene har taget farve.

Drys med karryblandingen, når du tager løg og kartofler ud af ovnen.

radiserlime
10 min.
Radiser

Skyl radiserne, og skær dem i kvarte. Vend dem med godt med limesaft.

havkat
20 min.
Fisk

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem grundigt med salt og friskkværnet peber.

Varm en pande op ved højeste blus, tilsæt en smule olie, og steg fisken 3-4 min. på den ene side, og ca. 30 sek. på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege fisken 3 min. på begge sider.

creme fraiche 18%
30 min.
Anretning

Anret kartofler og løg på en tallerken med små klatter af creme fraiche rundt. Kom fisk og syrlige radiser ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?