0

Stegt hvillingfilet med svampe

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvilling

Fremgangsmåde

Læg de tørrede svampe i blød i kogende vand i ca. 10 minutter.

Skær rødløget i tynde både, snit hvidløget fint og bland det hele med olie. Bred blandingen ud i bunden af et lille ovnfast fad. Krydr med salt og peber og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 15. min.

Striml østershattene og dræn de tørrede svampe. Bland svampene sammen med de forbagte løg og friske estragonblade.

Fisk: Krydr kødsiden på fisken med salt og peber og fold fisken sammen. Krydr skindsiden med paprika, salt og peber. Varm en lille pande op med fedtstoffet og steg fisken til den er tilpas gennemstegt.

Server sammen med citronbåde.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?