0

Stegt isingfilet med tomat og agurkesauce

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Varm fedtstoffet op på panden. Steg isingfileten i nogle minutter på hver side, til den er mør og gylden i farven.

Krydr med salt og peber og pres citronsaft ud over den færdigstegte fisk.

Skær gulerødder og majroer i strimler og forårsløg i ringe. Varm fedtstoffet op i en gryde og svits grønsagerne i nogle minutter – husk, at der skal være bid i dem. Krydr med salt og peber.

Kog fiskebouillonen op med citronsaft og jævn med melet.

Vend yoghurten i og varm den op til kogepunktet.

Skær agurken i små tern og tomaten i strimler uden indmad. Kom det ned i saucen.

Server den stegte fisk sammen med grønsagerne og saucen.

Kommentarer og forslag til opskriften