0
Stegt kotelet med bagt græskar, stegt kål og estragon

Stegt kotelet med bagt græskar, stegt kål og estragon

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
butternut squashhvidløgcitron
1 min.
Græskar

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl græskarret grundigt - du behøver ikke at skrælle det.

Skær græskarret ud i grove både, og fjern kernehuset. Gnid bådene med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bred dem ud på en bradepande, og bag dem i ovnen i ca. 25 min., til de er møre, og har taget farve.

Riv hvidløg fint, og bland det med godt med saft fra citronen til en marinade. 5 min. før græskarrene er færdige, fordeler du marinaden ud over, og lader den bage med de sidste minutter. 

spidskålskalotteløgestragon
10 min.
Kål

Del kålet i kvarte. Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg kålet på alle sider, til det har taget godt med farve, og er blevet en anelse mørt.

Tag kålet af panden, skær det i grove strimler med en kniv, og krydr med salt og peber.

Pluk estragonen ud i blade, og hak dem fint med en kniv.

Skræl skalotteløgene, og snit dem i super tynde ringe.

Kom løg og estragon op til kålen, og vend rundt.

koteletcreme fraiche 38%
20 min.
Kotelet

Rengør panden fra før, og sæt den over igen ved middelhøj varme.

Krydr koteletterne grundigt med salt og peber, og steg dem ca. 3-4 min. på hver side.

Tag herefter koteletterne af panden, skru lidt ned for varmen, og kom creme fraichen på panden. Giv den et opkog, og smag til med lidt salt.

30 min.
Anretning

Anret græskarrene på en tallerken sammen med kålsalat og kotelet. Slut af med at komme lidt creme fraiche over kødet.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?