Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skær squashen i lange bånd og rødløget i papirstynde ringe. Brug gerne et mandolinjern, hvis du har.
Bland salat, squash og rødløg i en skål.
Steg koteletten på en godt varm pande i en smule olie i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Vend de varme ris med rosiner og krydderblandingen, og anret på en tallerken med kotelet og salat ved siden af. Kom til sidst lidt yoghurt over salaten.
Velbekomme!
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Mesclun er en blanding af små, spæde salater, der stammer fra Provence i Frankrig. Den traditionelle blanding inkluderer bla. kørvel, ruccola, grønne salater og endive,
Kundekommentarer ()