0
Stegt kotelet med ris, broccoli og yoghurt

Stegt kotelet med ris, broccoli og yoghurt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jasminris
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.

broccoli
3 min.
Broccoli

Fyld en elkedel med vand, og kog det op.

Skær broccolien ud i mundrette bidder, og kom dem op i en skål. Dæk broccolien med vandet, når det koger, og lad det trække under låg i ca. 5 min.

Hvis du laver mad til 4 kuverter, kan det være nødvendigt, at koge lidt mere vand op, for at dække broccolien.

kotelet
7 min.
Kotelet

Steg koteletten i olie i 3- 4 min. på hver side på en pande. Krydr med salt og friskkværnet peber.

tabbouleh krydderirosinergræsk yoghurt, 10%
15 min.
Anretning

Vend rosinerne op i risene.

Dræn broccolibuketterne for vand, og vend dem med krydderblandingen og en smule olivenolie.

Anret ris, broccoli og kotelet på en tallerken med en god klat yoghurt til.

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 50% spidskommen, 25% koriander, 10% persille, 10% mynte, 5% sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?