Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.
Fyld en elkedel med vand, og kog det op.
Skyl broccolien, skær den ud i mundrette bidder, og kom dem op i en skål. Dæk broccolien med vandet, når det koger, og lad dem trække under låg i ca. 5 min.
Hvis du laver mad til 4 kuverter, kan det være nødvendigt at koge lidt mere vand op, for at dække broccolien.
Steg koteletten 3- 4 min. på hver side på en pande. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Vend rosinerne op i risene.
Dræn broccolibuketterne for vand, og vend dem med krydderblandingen og en smule olivenolie.
Anret ris, broccoli og kotelet på en tallerken med en god klat yoghurt til.
Tabbouleh krydderi indeholder: 50% spidskommen, 25% koriander, 10% persille, 10% mynte, 5% sort peber.
Kundekommentarer ()