Forvarm ovnen til 225 grader.
Skyl kålen grundigt, afdryp den for vand, og skær bladene fra stokken.
Spred bladene ud på en bageplade dækket med bagepapir, og vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, lidt salt og peber. Bag kålbladene i ca. 10 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Skær fisken i stykker på 2x2 cm., og krydr dem godt med salt.
Pil løg og hvidløg, og skyl sellerien grundigt. Hak det hele fint.
Varm en pande op ved middel varme. Steg grøntsagerne under omrøring i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 4 min., indtil de er gyldne. Hæld 1/2 spsk. hvedemel i panden, og rør det godt ud i grøntsagerne.
Hæld fløden i under omrøring, indtil du har en cremet sovs.
Kom fiskestykkerne i 3 min. før servering.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, og hæld fisken med flødesovsen henover. Top med den bagte kål.
Velbekomme!
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()