Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær bederne i både og spred dem ud på bagepladen.
Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person og bag dem i ca. 20 min., indtil de er blevet møre.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Hæld peanutbutter og chilisauce i en stor skål, og tilsæt saften fra citronen.
Smag til med salt og peber.
Skær fisken i store stykker, og varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Vend bagte rødbeder og mynteblade i dressingen, og smag til med salt og peber.
Servér fisken med beder og kartofler.
Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market!
Kundekommentarer ()