0
Stegt kuller med pak choy og Thai red curry i kokos

Stegt kuller med pak choy og Thai red curry i kokos

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Basmatiris: Kom risene i en sigte og skyl dem grundigt under rindende vand i 2-3 minutter. Kog 3 dl vand (pr pose ris) op med 1 tsk. salt. Tilsæt de skyllede og drænede ris, og når vandet igen koger røres en gang i risene og der skrues ned så de netop simrer (2-3 stykker). Kog risene under låg i ca. 10-12 minutter til alt vandet er optaget i risene. Sluk og lad risene hvile under låg i 10-12 minutter – slå dem løse med en gaffel og server straks.

Cashewnødder: Kom nødderne i et ildfast fad – dryp lidt olie på og drys med fint salt. Rist gyldne i en 180 grader varm ovn i ca. 6-8 minutter. Køl let af og hak dem groft.

Fisk: Fileterne deles i mindre stykker og krydres med salt og peber. Vend dem i lidt hvedemel og steg dem på en medium varm pande i godt med smør og neutral olie. Fisken steges primært på den ene side i ca. 3-4 min. til den er pænt gylden, hvorefter den vendes og steges i kort tid på den anden side.

Pak choy: Skyl og tør kålen. Skær den groft ud - både top og bund. Varm neutral olie i en wok og tilsæt kål og sautér hurtigt ved høj varme sammen med fine strimler af rød peber og snittet forårsløg. Tilsæt rød karry og vend rundt og rist et par minutter. Tilsæt kokoscreme og 1 dl vand pr, pose kokos. Kog igennem (sørg for at kokoscremen er opløst). Tilsæt 1-2 spsk. sukker og kog i ca. 1 minut. Smag saucen til med salt og limesaft. Drys til sidst ristede cashewnødder og evt. lidt persille ovenpå og server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?