0

Stegt kuller og rødkålssalat med appelsin

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller

Fremgangsmåde

Rødkålssalat:

150 g rødkål

150 g gulerødder

125 g appelsin

Marinade:

olivenolie

1 tsk. hvidvinseddike

0,5 tsk. vand

salt og peber

flydende sødemiddel

Fisk: Skindsiden ridses og fileterne krydres med salt og peber. Steges på skindsiden på en pande i olie - først ved høj varme og derefter ved lav varme til den er færdig (ca. 8-10 minutter).

Salat: Skær rødkålen i fine strimler. Skær gulerødderne i tynde strimler eller riv dem på et groft råkostjern og skræl og skær appelsinen i stykker. Bland alle ingredienser sammen.

Marinade: Pisk olivenolie, hvidvinseddike og vand sammen og smag til med salt, peber og sødemiddel. Hæld marinaden over salaten og vend den forsigtigt rundt.

Server den stegte fisk sammen med rødkålssalaten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?