0

Stegt kullerfilet med pepperonata

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller

Fremgangsmåde

Pepperonata:

150 g rød og gul peberfrugt

150 g løg

1 fed hvidløg

lidt salt

½ tsk. stødt chili

peber

Pepperonata: Skær peberfrugter og løg i strimler og snit hvidløget. Varm en pande op og start med at komme løg og hvidløg på, drys med lidt salt - og når løgene er bløde tilsættes peberfrugter og chili. Steg yderligere til grøntsagerne er møre. Krydr med peber.

Fisk: Varm olien op på en pande og steg fisken på skindsiden til den ændrer farve. Så er den færdig.

Server den stegte fisk med pepperonataen til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?