0
Stegt kulmule i tomatsovs med ris og rosiner
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
basmatiris
1 min.
Kog risene

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.

kulmulefilet uden skindtomatpassatagaram masala1
3 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker. Steg dem hårdt på en godt varm pande i en smule olivenolie i 2-3 min. Tag fisken af panden, og tilsæt krydderblanding og tomatsovs til panden. Lad det koge lidt ind, og kom så fisken tilbage på panden. Lad det simre et minut eller to, så fisken bliver helt færdig.

rød peberfrugtrucola
10 min.
Lav salaten

Skær den røde peber i tynde strimler, og vend dem sammen med rucola, et par dråber olivenolie og et godt skud groftkværnet, sort peber i en skål.

Bemærk, at du også kan lave peberen til gnavegrønt, hvis ungerne foretrækker det.

rosiner
20 min.
Anretning

Rør risene løse med en gaffel, og vend rosiner i. Anret på en tallerken med fisk, sovs og salaten på siden.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade