Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Dæk en ny bradepande med bagepapir. Skær løget i strimler, spred dem ud på bagepladen, og krydr med salt og peber.
Bag løgene i ovnen under kartoflerne i ca. 10 min. Rør rundt undervejs. Når løgene er blevet bløde og har fået lidt farve, er de færdige.
Hæld yoghurten i en stor skål, og tilsæt fintrevet hvidløg. Krydr med salt og peber.
Snit kålen i tynde strimler, tilsæt dem til yoghurten, og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med kartofler, løg og tzatziki.
Kundekommentarer ()