Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom linser og boullion op i en kasserolle sammen med vand, så det dækker linserne og lidt salt. Kog linserne helt møre under låg - ca. 15 min. Tilføj mere vand løbende, hvis gryden skulle være ved at koge tør.
Skyl squashene, og skær dem i grove chunks. Steg dem på en meget varm pande i en smule olie, til de har taget godt med farve, men stadig har lidt bid. Kom dem op i en skål, og krydr med salt, friskkværnet peber, citronsaft og fintrevet citronskal.
Pil skalotteløget, og hak det fint med en skarp kniv. Pluk løvstikken ud i blade, og vend løg og løvstikke sammen med squashen.
Rengør panden fra før og sæt den over høj varme med lidt nyt olie.
Skær fisken i kuverstykker, krydr dem med salt og friskværnet sort peber. Steg dem på panden ca. 3-4 min på den ene side og ca. 30 sek. på den anden side.
Hæld vandet fra linserne, og hæld dem midlertidigt i en skål. I kasserollen tilsætter du lidt olivenolie, og sauterer hvidløgene af stille og roligt, uden at de tager farve. Tilsæt herefter linserne, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret linser i en dyb tallerken med stegt fisk og squash ovenpå. Velbekomme!
Kundekommentarer ()