0
Stegt lyssej med fettuccine Provencale og Pecorino Romano

Stegt lyssej med fettuccine Provencale og Pecorino Romano

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Æg, Bladselleri

Fremgangsmåde

1. Skær peberfrugten i tynde strimler.

2. Del courgetten på langs i 4 stykker, og skær dem derefter i skiver.

3. Pil, og finthak hvidløg.

4. Pil rødløg, og del det evt. i 4 både.

5. Steg hvidløg og rødløg ved medium varme i olivenolie på en pande, til de netop begynder at blive gyldne.

6. Tilsæt courgetter og peberfrugt og steg igennem 2-3 minutter.

7. Klip posen med tomatsugoen (saucen der ligger i pakken med pastaen) op ved markeringen, og kom saucen på panden med de stegte grøntsager. Hæld varmt vand i posen, hvor saucen var i, til markeringen, kom det på panden og kog det hele igennem.

8. Tilsæt pastaen, og lad den simre i 3-4 minutter, mens du rører og vender i pasta og sugo med jævne mellemrum.

9. Pluk, og hak basilikum, og vend rundt i pastaen (gem lidt til pynt).

10. Soigner imens fisken, og del den i portionsstykker – lav evt. 2-3 ridser i skindet.

11. Krydr fisken med salt og peber, og steg den i 2-3 min. på skindsiden i lidt neutral olie på en varm pande.

12. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), til kødet netop begynder at få en mælkehvid farve.

13. Tilsæt et par generøse klumper smør til panden, og lad smørret bruse op. Steg videre i 1-2 min. Vend fisken, tæl til 10, og så er fisken klar til servering.

Anretning: Som anvist på billedet - riv Pecorino over ved servering.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?