0
Stegt kulmule med grove penne pasta i peberfrugt-feta-sauce

Stegt kulmule med grove penne pasta i peberfrugt-feta-sauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Æg, Hvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Bring ligeledes en gryde med rigeligt vand med salt i kog til pastaen.
  2. Skær siderne samt bunden af peberfrugten, og steg dem på en bageplade med bagepapir i ovnen i 15 minutter.
  3. Kog pastaen efter anvisning på posen.
  4. Skyl salaten, og dup den helt tør med køkkenrulle eller slyng i en salatslynge.
  5. Opvarm lidt olie og evt. også en klat smør på en pande. Skær fisken i portionsstykker, rids den på skindsiden med en skarp kniv, og krydr med salt og peber. Steg fisken et par minutter på skindsiden ved høj varme. Skru ned for blusset, og lad fisken stege videre (stadig på skindsiden), indtil kødet får en mælkehvid farve. 
  6. Gør forårsløg, skalotteløg og feta klar til blenderen sammen med en gavmild mængde olie. Når peberfrugten er blevet dampende varm, blendes den sammen med forårsløg, skalotteløg og feta. Tilsæt chilien lidt ad gangen, så du kan styre, hvor stærk retten bliver. Smag til med peber og evt. salt. 
  7. Dræn vandet fra pastaen og vend den varme pasta i saucen. Vend herefter salaten i pastaen.
Anretning

Anret en bund af pasta og læg den stegte fisk herpå. Server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?