Start med at skrælle kartoflerne, og skær dem i grove tern. Kom ternene i en gryde, dæk dem med vand, og kog i 15-20 min., til de er helt møre.
Snit hvidkålen i super tynde strimler, gerne med et mandolinjern.
Skyl pæren, og snit den ligeledes tyndt.
Pluk mynten ud i blade.
Halvér citronen, og steg den på skærefladerne på en mellemvarm pande, til den har taget godt med farve.
Lad citronen køle lidt af, pres saften ned i kålen, og bland pærer og mynte i.
Bland krydderblanding og yoghurt sammen.
Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med salt og friskkværnet peber.
Varm panden fra før op igen, denne gang ved højeste blus. Tilsæt lidt olie, og steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side, og derefter 30 sekunder på den anden side. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 minutter på begge sider.
Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt et generøst skud olivenolie. Mos kartoflerne groft med et piskeris. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Lige inden servering vendes yoghurten i mosen uden at røre den helt ud.
Anret mosen på en tallerken med fisken ovenpå og kålsalat ved siden af.
Velbekomme!
Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()