0
Stegt kulmule med knuste kartofler, krydderyoghurt og rå kål

Stegt kulmule med knuste kartofler, krydderyoghurt og rå kål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spisekartofler
1 min.
Kartofler

Start med at skrælle kartoflerne, og skær dem i grove tern. Kom ternene i en gryde, dæk dem med vand, og kog i 15-20 min., til de er helt møre.

hvidkålcitronmyntepære
5 min.
Grønt

Snit hvidkålen i super tynde strimler, gerne med et mandolinjern.

Skyl pæren, og snit den ligeledes tyndt.

Pluk mynten ud i blade.

Halvér citronen, og steg den på skærefladerne på en mellemvarm pande, til den har taget godt med farve.

Lad citronen køle lidt af, pres saften ned i kålen, og bland pærer og mynte i.

græsk yoghurt, 10%biryani krydderi
15 min.
Yoghurt

Bland krydderblanding og yoghurt sammen.

20 min.
Fisk

Del fisken i kuvertstykker, og krydr dem med salt og friskkværnet peber.

Varm panden fra før op igen, denne gang ved højeste blus. Tilsæt lidt olie, og steg fisken ca. 3-4 min. på den ene side, og derefter 30 sekunder på  den anden side. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 minutter på begge sider.

25 min.
Mos

Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt et generøst skud olivenolie. Mos kartoflerne groft med et piskeris. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Lige inden servering vendes yoghurten i mosen uden at røre den helt ud.

30 min.
Anretning

Anret mosen på en tallerken med fisken ovenpå og kålsalat ved siden af.

Velbekomme!

Bonusinfo

Biryani krydderimix: 50% Madras karry, 15% grønne kardemommefrø, 15% gurkemeje, 10% kanel, 5% laurbærblade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?