Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Riv gulerødder og æbler på den grove side af et råkostjern. Vend dem sammen i en skål med de tørrede tranebær.
Skær squashen i tern.
Skær fisken i kuvertstykker. Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg fisken i ca. 3-4 min. og ca 30 sekunder på den anden side. Tag fisken af panden, tilsæt currypaste og kokosmælk, og giv det et opkog. Smag til med lidt salt.
Anret ris og squash i bunden af en dyb tallerken med fisk og sovs ovenpå. Kom råkosten i små portionsskåle.
Kommentarer og forslag til opskriften