0
Stegt kulmule med mild karrysovs, ris og råkost

Stegt kulmule med mild karrysovs, ris og råkost

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Kog risene efter anvisning på pakken.

æblertørrede tranebærgulerøddersquash
3 min.
Lav råkosten

Riv gulerødder og æbler på den grove side af et råkostjern. Vend dem sammen i en skål med de tørrede tranebær.

Skær squashen i tern.

kulmulefilet uden skindtikka curry pastekokosmælk
10 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker. Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg fisken i ca. 3-4 min. og ca 30 sekunder på den anden side. Tag fisken af panden, tilsæt currypaste og kokosmælk, og giv det et opkog. Smag til med lidt salt.

20 min.
Anretning

Anret ris og squash i bunden af en dyb tallerken med fisk og sovs ovenpå. Kom råkosten i små portionsskåle.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?