Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft i god tid.
Start med at brede pommes frites ud på en bageplade, og bag i 20-25 min., til de er sprøde og gyldne. Drys med lidt salt og krydderblandingen, når fritterne kommer ud af ovnen.
Skær agurken i store tern.
Kom yoghurten op i en skål, og riv hvidløget fint ned i. Smag til med lidt salt og godt med groftkværnet, sort peber. Vend agurketern op i yoghurten. Bemærk, at du selv kan justere mængden af hvidløg efter smag.
Pluk salaten ud i blade. Halvér de største med en kniv.
Skær fisken ud i kuvertstykker. Krydr med lidt salt.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden og derefter ca. 30 sekunder på den anden side.
Anret stegt fisk, cremede agurker, salat og pommes frites på en tallerken.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kundekommentarer ()