0
Stegt kulmule med ovnkartofler og cremet agurk
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ovn
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 220 grader varmluft i god tid.

pommes fritesras el hanoutovn
1 min.
Bag kartoflerne

Start med at brede pommes frites ud på en bageplade, og bag i 20-25 min., til de er sprøde og gyldne. Drys med lidt salt og krydderblandingen, når fritterne kommer ud af ovnen.

græsk yoghurt, 10%hvidløgagurkhjertesalatrivejernskål
5 min.
Lav de cremede agurker

Skær agurken i store tern.

Kom yoghurten op i en skål, og riv hvidløget fint ned i. Smag til med lidt salt og godt med groftkværnet, sort peber. Vend agurketern op i yoghurten. Bemærk, at du selv kan justere mængden af hvidløg efter smag.

Pluk salaten ud i blade. Halvér de største med en kniv.

kulmulefilet med skindpande
20 min.
Steg fisken

Skær fisken ud i kuvertstykker. Krydr med lidt salt.

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden og derefter ca. 30 sekunder på den anden side.

25 min.
Anretning

Anret stegt fisk, cremede agurker, salat og pommes frites på en tallerken.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?