0
Stegt kulmule med pastinakmos og cremet spidskål

Stegt kulmule med pastinakmos og cremet spidskål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pastinakbagekartofler
1 min.
Mos

Start med at skrælle kartofler og persillerødder. Skær begge dele i grove chunks, og kom dem op i en gryde med vand, så det dækker. Kog dem helt møre i ca. 15 min.

Hæld herefter vandet væk, tilsæt et godt skud olivenolie eller en god klat smør, og mos rødderne med et piskeris til en lind mos. Smag til med salt og friskkværnet peber.

løvstikkecitronkapersgræsk yoghurt, 10%spidskål
10 min.
Grønt

Skær spidskål ud i store stykker, og kom dem op i en gryde. Kom en smule salt i, og fyld vand på, blot så bunden er dækket. Damp kålet under låg i ca. 3-4 min, så det stadig har lidt bid.

Kom yoghurt op i en skål, og fortynd den en smule med lidt vand.

Hak kapers fint med en kniv. Pluk løvstikke ud i blade, og snit stilkene fint. Kom kapers, løvstikke og dampet kål op i skålen til yoghurten, og vend godt rundt. Smag til med friskkværnet sort peber og godt med fintrevet citronskal.

kulmulefilet uden skind
20 min.
Fisk

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem godt med salt og friskkværnet peber.

Steg dem på en meget varm pande i en smule olie i ca. 3-4 min på den ene side, og derefter ca. 30 sekunder på den anden. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3-4 minutter på begge sider.

30 min.
Anretning

Anret den varme mos på en tallerken med fisken ovenpå og det cremede spidskål ved siden af. Kom gerne lidt citronsaft på fisken.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?