0
Stegt kulmule med ravioli, spinat og gnavegrønt

Stegt kulmule med ravioli, spinat og gnavegrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pecorino romanorivejernGrydespinat
1 min.
Forbered pasta

Start med at sætte en grydefuld vand over til at koge pasta i. Husk et godt skud salt.

Riv osten fint.

Fjern de groveste stilke på spinaten, og snit bladene i grove strimler.

Skær gulerødder og agurk i stave til snackgrønt.

ravioli med spinat og ricotta
5 min.
Kog pastaen

Når vandet bulderkoger, tilsætter du pastaen, og koger den al dente efter anvisning på pakken. Husk at gemme lidt kogevand.

kulmulefilet uden skind
10 min.
Steg fisken

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie.

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr med lidt salt. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side og max 30 sekunder på den anden side.

pecorino romanospinatravioli med spinat og ricottapande
15 min.
Færdigør pasta

Tag fisken af panden, og kom den drænede pasta over i panden, uden at gøre panden ren, med mindre noget er brændt på.

Tilsæt spinat, revet ost og ca. 1/4 dl. kogevand pr. kuvert. Sving eller rør rundt, så osten smelter sammen med pastavandet og cremer pastaen. Krydr med godt med groftkværnet, sort peber.

gulerødder
20 min.
Anretning

Anret pastaen i dybe tallerkener med blade af basilikum over og gnavegrønt på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?