Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i stave, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt og timianen. Bag kartoflerne nederst i ovnen i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft. Dæk en bageplade med bagepapir.
Skær squashen i stave og vend squashen i 1/2 spsk. olie pr. person og revet hvidløg (de skal ikke saltes) og spred efterfølgende godt ud. Bag squashen i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve.
Hæld yoghurten i en skål og krydr med salt og peber.
Vend squashen i lige før servering og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme og skær fisken i portionsstørrelser.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 2-3 min. ved middelhøj varme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, krydr godt med salt og servér straks.
Servér fisken med fritterne og squashtzatzikien.
Kommentarer og forslag til opskriften