0
Stegt kulmule med linsesalat og tomater og broccoli

Stegt kulmule med linsesalat og tomater og broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

Læs opskriften grundigt igennem før start. 

glutenfri linser
1 min.
Linser

Start med at komme linserne i en gryde med vand der dækker. Kog dem stille og roligt i ca. 15 min til de er møre. Lad dem trække 5 min. i vandet derefter.

cherry- eller blommetomaterdijon sennephvidløgskalotteløgoregano
3 min.
Tomater

Halver tomaterne, og kom dem op i en skål. Riv hvidløget fint, og tilsæt det til tomaterne sammen med sennep, et godt skud olivenolie og lidt eddike.

Hak skalotteløget fint, og vend det op i skålen.

Krydr med salt og friskkværnet sort peber, og vend godt rundt.

Pluk oregano ud i blade.

kulmulefilet uden skindbroccoli
10 min.
Broccoli

Skyl broccolien, og skær den ud i buketter.

Del fisken i kuvertstykker.

Varm en pande godt op, og tilsæt lidt olie. Steg broccolibuketterne hårdt og kort i 3-4 min., til de har taget farve og stadig har bid. Krydr med salt.

Rengør panden med et stykke køkkenrulle, og tilsæt ny olie. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side, og maks. 30 sek. på den anden. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på hver side.

30 min.
Anretning

Vend de drænede linser op i tomaterne, og anret blandingen på en tallerken. Kom fisk og broccoli ved siden af, og slut af med at drysse med oregano.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?