Sæt en stor gryde vand med et godt skud salt over at koge. Når vandet bulderkoger, koger du pastaen til den er al dente i ca. 10 min.
Skyl agurken, og skær den i stænger.
Sæt en stor pande over ved højeste varme, og tilsæt en smule olivenolie.
Del fisken i kuvertstykker, krydr med salt og friskkværnet peber, og steg stykkerne 3-4 min på skindsiden og ca. 30 sekunder på den anden side. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3 min. på begge sider.
Hæld alt vandet fra pastaen, tilsæt tomatsovsen, og varm det hele igennem et minut eller to.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret pastaen i en dyb tallerken med fisken ovenpå. Læg grøntsagstænger ved siden af og riv ost over retten ved bordet.
Velbekomme!
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.
Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()