0
Stegt kulmule og pasta med tomatsovs og grøntsagsstænger

Stegt kulmule og pasta med tomatsovs og grøntsagsstænger

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
agurksedani, 50% fuldkorn
1 min.
Pasta

Sæt en stor gryde vand med et godt skud salt over at koge. Når vandet bulderkoger, koger du pastaen til den er al dente i ca. 10 min.

Skyl agurken, og skær den i stænger.

kulmulefilet med skind
5 min.
Fisk

Sæt en stor pande over ved højeste varme, og tilsæt en smule olivenolie.

Del fisken i kuvertstykker, krydr med salt og friskkværnet peber, og steg stykkerne 3-4 min på skindsiden og ca. 30 sekunder på den anden side. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den 3 min. på begge sider.

pecorino romanoSkagenfood tomatsugo
15 min.
Anretning

Hæld alt vandet fra pastaen, tilsæt tomatsovsen, og varm det hele igennem et minut eller to.

Smag til med salt og friskkværnet peber.

Anret pastaen i en dyb tallerken med fisken ovenpå. Læg grøntsagstænger ved siden af og riv ost over retten ved bordet.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.

Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)   

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?