Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Spred kartoflerne ud på bagepladen, vend dem i olivenolie, og krydr dem med salt og revet hvidløg.
Bag kartoflerne i ca. 25 min., indtil de har fået en gylden farve, og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Dæk en ny bradepande med bagepapir.
Kassér kernehuset på peberfrugterne, og flæk dem og løgene i kvarte.
Spred dem ud på bagepapiret, vend med salt og olivenolie, og bag dem i ca. 20 min., indtil de er blevet møre, og har fået lidt farve.
Riv mozzarella i små stykker ned i en skål, og tilsæt fløde, indtil det får en konsistens som hytteost. Smag godt til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme, og steg kyllingebrystet i olie på begge sider, indtil kyllingen lige netop er gennemstegt.
Lad kyllingen hvile lidt, skær i skiver, og krydr godt med salt og peber og stegefedtet fra panden.
Spred stracciatellaen ud på et fad, og anret peberfrugt og løg henover.
Servér kylling med kartofler og hjemmelavet stracciatella med bagt rød peber og løg.
Kundekommentarer ()