Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at halvere kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med vand, der dækker og et skud salt.
Skær spidskålet ud i store både. Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg spidskålet hårdt i 3-4 min., så det tager godt med farve, men beholder lidt bid.
Tag kålen af panden, og tilsæt lidt ny olie. Steg kyllingebrystet i 3-4 min. på hver side, og krydr med lidt salt. Når kyllingen er færdig, tilsætter du sovsen til panden, og giver den et opkog.
Skær æblet i små tern.
Anret kylling med sovs, kartofler og stegt spidskål på en tallerken.
Drys æbler og boghvedekerner over retten til sidst.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()