0
Stegt kylling med kartofler, skysovs og spidskål

Stegt kylling med kartofler, skysovs og spidskål

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Inden du starter

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Start med at halvere kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med vand, der dækker og et skud salt.

spidskål
3 min.
Steg kålen

Skær spidskålet ud i store både. Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg spidskålet hårdt i 3-4 min., så det tager godt med farve, men beholder lidt bid.

skysovskyllingebryst
10 min.
Steg kylling

Tag kålen af panden, og tilsæt lidt ny olie. Steg kyllingebrystet i 3-4 min. på hver side, og krydr med lidt salt. Når kyllingen er færdig, tilsætter du sovsen til panden, og giver den et opkog.

æbler
15 min.
Skær æblet

Skær æblet i små tern.

ristede boghvedekerner
20 min.
Anretning

Anret kylling med sovs, kartofler og stegt spidskål på en tallerken.

Drys æbler og boghvedekerner over retten til sidst.

Velbekomme!

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?