Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær squash i små tern, eller riv den fint.
Sautér løg, hvidløg og squash i olivenolie i en stor dyb pande i ca. 3-4 min., uden at det tager farve.
Skær tomaterne i tern, og kom dem med på panden sammen med ris.
Sautér i yderligere et par minutter, og tilsæt så ca. 1,5 dl vand pr. 100 g ris. Sæt låg på, og damp risene under låg i ca. 12 min. Rør gerne undervejs, og tilsæt mere vand hvis behov. Smag til med salt.
Steg kyllingen i olivenolie på en varm pande i ca. 8-9 min. på hver side, eller til den er gennemstegt. Krydr med salt.
Riv parmesanosten.
Pil majsen, del den i to, og damp den i kogende saltet vand i 2-3 min. Afdryp den, smør med creme fraiche, og drys den med mexi-kiddo krydderi og reven parmesanost.
Servér ris med stegt kyllingebryst og elotes.
Obs. Foto viser kylling med skind, men her modtager du kylling uden skind.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften