Start med at sætte spelten over at koge i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Kog i 10-15 min., til spelten er mør, og dræn derefter overskydende vand væk.
Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olivenolie. Skær kyllingen i strimler, og steg dem på panden i 3-4 min., til de er gennemstegt. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Bemærk, at hvis du laver mad til 3-4 kuverter, er det en fordel at stege kødet over to omgange, så du ikke overfylder panden.
Kom yoghurten op i en stor skål, og fortynd den en smule med lidt vand. Riv hvidløg fint ned i, og krydr med salt og godt med friskkværnet peber.
Vend rodfrugterne rundt i yoghurten.
Hak persillen fint med en skarp kniv.
Vend perlespelten med et par dråber olivenolie, og anret den i bunden af en dyb tallerken. Anret kyllingen ovenpå, og de cremede rodfrugter på siden. Drys med hakket persille.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()