0
Stegt kylling på cremede rodfrugter og perlespelt

Stegt kylling på cremede rodfrugter og perlespelt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlespelt
1 min.
Perlespelt

Start med at sætte spelten over at koge i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Kog i 10-15 min., til spelten er mør, og dræn derefter overskydende vand væk.

kyllingebryst uden skind
5 min.
Kylling

Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olivenolie. Skær kyllingen i strimler, og steg dem på panden i 3-4 min., til de er gennemstegt. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Bemærk, at hvis du laver mad til 3-4 kuverter, er det en fordel at stege kødet over to omgange, så du ikke overfylder panden.

græsk yoghurt, 10%rodfrugtmix i stavebredbladet persillehvidløg
10 min.
Rodfrugter

Kom yoghurten op i en stor skål, og fortynd den en smule med lidt vand. Riv hvidløg fint ned i, og krydr med salt og godt med friskkværnet peber.

Vend rodfrugterne rundt i yoghurten. 

Hak persillen fint med en skarp kniv.

15 min.
Anretning

Vend perlespelten med et par dråber olivenolie, og anret den i bunden af en dyb tallerken. Anret kyllingen ovenpå, og de cremede rodfrugter på siden. Drys med hakket persille.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?