Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læg kyllingebrystet på en varm pande med en smule olivenolie. Steg kødet i 4-5 min., og derefter på den anden side i 4-5 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skræl kartoflerne, og skær dem i små stykker på størrelse med en terning. Kom dem op i en gryde sammen med vand, så det lige dækker, og et skud salt. Kog dem ca. 5 min., til kartoflerne er møre.
Skær tomater og agurk i tern. Vend dem sammen i en skål sammen med skyllet og tørret rucola, og krydr med et par dråber olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Anret de drænede kartofler på en tallerken. Drys krydderiblandingen, en skefuld yoghurt og evt. et par dråber olivenolie over. Kom kylling og salat ved siden af.
Kundekommentarer ()