0
Stegt kylling på kartofler med garam masala og yoghurt

Stegt kylling på kartofler med garam masala og yoghurt

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingebryst
1 min.
Kylling

Læg kyllingebrystet på en varm pande med en smule olivenolie. Steg kødet  i 4-5 min., og derefter på den anden side i 4-5 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.

små kartofler
3 min.
Kartofler

Skræl kartoflerne, og skær dem i små stykker på størrelse med en terning. Kom dem op i en gryde sammen med vand, så det lige dækker, og et skud salt. Kog dem ca. 5 min., til kartoflerne er møre.

tomateragurkrucola
10 min.
Salat

Skær tomater og agurk i tern. Vend dem sammen i en skål sammen med skyllet og tørret rucola, og krydr med et par dråber olivenolie, salt og friskkværnet peber.

yoghurt 3,5 %garam masala
20 min.
Anretning

Anret de drænede kartofler på en tallerken. Drys krydderiblandingen, en skefuld yoghurt og evt. et par dråber olivenolie over. Kom kylling og salat ved siden af.

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?