0
Stegt kyllingbryst med hvidløgstegte grøntsager & soya

Stegt kyllingbryst med hvidløgstegte grøntsager & soya

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning

Lad os starte med Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brune ris
1 min.
Kog risen

Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad det hvile 5 min efterfølgende. 

kyllingebryst
3 min.
Steg kyllingen

Kom 1 tsk olie pr. person på panden og steg kyllingen ved middelhøj varme, indtil den får godt med farve på begge sider, og lige netop bliver gennemstegt. Lad den hvile på panden indtil servering.

squashgulerodhvidløg
5 min.
Forbered grøntsagerne

Skær squashen og guleroden i små stave. Hak hvidløget fint.

15 min.
Steg grøntsagerne

Varm en gryde op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person. Når grøntsagerne er blevet møre og har fået lidt farve tilsættes hvidløget. Steg yderligere et minut, sluk for varmen og smag til med salt og peber.

ristet sesamolietamari soya sauce
20 min.
Skær kyllingen

Tag kyllingen af panden (gem stegefedtet fra kyllingen), skær den i tynde skiver og krydr med salt og peber.

Kom risen i panden med stegefedtet og vend det med sesamolien. Smages til med soyasaucen.

25 min.
Anretning

Fordel risen i skåle og anret grøntsagerne og kyllingen henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
535 kcal
Fedt:
22,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,3 g
Kulhydrat:
45,4 g
heraf sukkerarter:
8,4 g
Kostfibre:
5,5 g
Protein:
34 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?