Lad os starte med Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad det hvile 5 min efterfølgende.
Kom 1 tsk olie pr. person på panden og steg kyllingen ved middelhøj varme, indtil den får godt med farve på begge sider, og lige netop bliver gennemstegt. Lad den hvile på panden indtil servering.
Skær squashen og guleroden i små stave. Hak hvidløget fint.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg grøntsagerne i 1/2 spsk. olie pr. person. Når grøntsagerne er blevet møre og har fået lidt farve tilsættes hvidløget. Steg yderligere et minut, sluk for varmen og smag til med salt og peber.
Tag kyllingen af panden (gem stegefedtet fra kyllingen), skær den i tynde skiver og krydr med salt og peber.
Kom risen i panden med stegefedtet og vend det med sesamolien. Smages til med soyasaucen.
Fordel risen i skåle og anret grøntsagerne og kyllingen henover.
Kundekommentarer ()