0
Stegt kyllingebryst i frisk tomatsalsa med broccoli i græsk yoghurt

Stegt kyllingebryst i frisk tomatsalsa med broccoli i græsk yoghurt

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
broccoliløg
1 min.
Bag løgene og broccolien

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær løgene og broccolien i mundrette stykker.

Spred dem ud på bagepladen og bag i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

bagekartofler
10 min.
Bag kartoflerne

Dæk en ny bradepande med bagepapir.

Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.

koriandertomater
15 min.
Rør salsaen

Hak korianderen og tomaterne groft og overfør til en skål. Når løgene er bagt færdigt vendes de også i skålen. Smag til med salt og peber.

kyllingebryst
20 min.
Steg kyllingen

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Steg kyllingebrystet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil det får godt med farve og er gennemstegt.

Skær kødet i skiver, og krydr godt med salt og peber.

Bland evt. stegefedtet over i salsaen.

græsk yoghurt 2 %
25 min.
Rør yoghurten

Når broccolien er bagt færdigt, vendes den i yoghurten og smages til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kyllingen med salsaen, kartoflerne og broccolien.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
568 kcal
Fedt:
19,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,2 g
Kulhydrat:
47,8 g
heraf sukkerarter:
11,3 g
Kostfibre:
9,3 g
Protein:
44 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?