Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær løgene og broccolien i mundrette stykker.
Spred dem ud på bagepladen og bag i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Dæk en ny bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Hak korianderen og tomaterne groft og overfør til en skål. Når løgene er bagt færdigt vendes de også i skålen. Smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg kyllingebrystet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, indtil det får godt med farve og er gennemstegt.
Skær kødet i skiver, og krydr godt med salt og peber.
Bland evt. stegefedtet over i salsaen.
Når broccolien er bagt færdigt, vendes den i yoghurten og smages til med salt og peber.
Servér kyllingen med salsaen, kartoflerne og broccolien.
Kundekommentarer ()