0
Stegt kyllingebryst med Aloo Gobi-inspireret salat

Stegt kyllingebryst med Aloo Gobi-inspireret salat

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand og salt i kog, hvor der både er plads til kartofler og blomkålsris. Skrub kartoflerne, skær dem i store tern, og kog dem i vandet til de er møre, ca. 10-12 minutter.

2. Varm en pande godt op med smør eller olie. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og steg dem på begge sider ved høj varme, til de er gyldenbrune. Skru ned for varmen og steg dem færdige, ca. 3-4 minutter på hver side. Hvis de bliver færdige før resten af retten, kan de hvile på en tallerken.

3. Skær tomat i små tern, og hak koriander groft.

4. Bræk i mellemtiden blomkålet i store buketter, og kør lidt ad gangen i en minihakker eller blender, så du får grove blomkålsris. Tilsæt blomkålsrisene til kogevandet med kartofler, og lad dem trække med i et minuts tid. Dræn vandet fra kartofler/blomkålsris i en fintmasket sigte.

5. Hæld blomkål og kartofler i en skål. Tilsæt en gavmild mængde neutral olie, og smag til med Aloo Gobi krydderi (tilsæt lidt af gangen, og juster efter smag). Du skal ikke nødvendigvis bruge det hele.

6. Vend tomater og koriander i den varme salat, og smag til med salt og peber.

7. Server som vist på billedet.

Aloo = Kartofler, Gobi = Blomkål.

Aloo Gobi er en traditionel vegetarret, som kan klassificeres som comfort food - her serveres den med kyllingebryst.

Aloo Gobi krydderimix indeholder: Spidskommen, nigellafrø, korianderfrø, chilipulver, gurkemeje, methi (tørrede bukkehorsblade og garam masala).

Bonusinfo

Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?