Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Skær tomaten i 1 cm. tykke skiver. Dræn mozzarellaen for vand, og skær også den i tykke skiver. Anret tomat- og osteskiverne taglagt på et fad, hæld lidt balsamico henover, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kyllingebryst i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min. på begge sider, indtil kyllingen lige netop er gennemstegt.
Lad kyllingen hvile 5 min, før den skæres i skiver, og krydres godt med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme. Skær kålen i mundrette stykker.
Steg kålen i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2-3 minutter uden at røre for meget rundt, så det kan få godt med farve på en side. Det behøver ikke blive gennemstegt.
Overfør til en stor skål og vend med kapers og hakket dild.
Smag til med salt og peber.
Servér kyllingen med kartoflerne, capresen og kålsalaten.
Kundekommentarer ()