Krydr kødet med salt på begge sider, og gem det til senere.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre i ca. 10 min. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Pil løgene, og halvér dem. Læg dem ud på en bageplade, dækket med bagepapir. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.
Bag løgene i ca. 10-15 min. indtil de er helt møre.
Varm en pande op ved middel varme. Steg kyllingen i ca. 5 min. på hver side, indtil den har fået en mørk overflade og er gennemstegt hele vejen igennem. Krydr med peber.
Skyl champignonerne, og halvér dem. Pil majsen, og skær kernerne fra kolben.
Når kyllingen er stegt, tages den af varmen, hvorefter svampene og majsene steges i ca. 2 min. under omrøring, indtil de får lidt farve. Tilsæt 1 tsk. hvedemel pr. person, og rør det godt rundt. Hæld fløden i, og varm op. Skær kyllingen i tykke skiver, og kom den tilbage i sovsen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér kyllingen med kartoflerne, løgene og flødesovsen.
Kundekommentarer ()