Krydr kødet med salt på begge sider, og gem det til senere.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne under vand, og skær dem ud i stave. Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt. Bages i ca. 20 min., indtil kartoflerne har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Skyl dilden, afdryp den for vand, og hak den fint.
Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1/4 tsk. eddike, piccalillyen, kapers, revet hvidløg og lidt salt pr. person i en skål.
Skyl broccolien, og skær den i mundrette stykker. Pil løget, og halvér det. Blanchér begge dele i ca. 1 min., indtil det er mørt.
Adskil de forskellige lag i løget, vend dem i dressingen sammen med broccolien, og top med dild.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 5 min. på hver side., indtil kødet har fået godt med farve og er gennemstegt. Krydres med salt og peber.
Servér den stegte kylling med fritterne og salaten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()