Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved middel varme, indtil al vandet er fordampet. Sluk for varmen, og lad bulguren hvile under låg i 5 min. Rør godt rundt i bulguren, så kornene adskilles.
Hak rødløget fint, og overfør det til en stor skål. Tilsæt 1 spsk. eddike pr. person, krydr med salt og peber, og lad det trække.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kyllingebryst i 1/2 spsk. olie pr. person i 3-4 min. på begge sider, indtil kyllingen lige netop er gennemstegt.
Lad kyllingen hvile 5 min, før den skæres i skiver, og krydres godt med salt og peber.
Snit kålen i tynde strimler, og hak persillen groft. Overfør begge dele og bulguren til skålen med løg, og vend det godt rundt med 1/2 spsk. olie pr. person. Smag til med salt og peber.
Riv hvidløget ned i en skål, og tilsæt tahin og yoghurt. Rør godt rundt, og smag til med salt og lidt sukker.
Servér kyllingen med taboulleh og tahindressing.
Kundekommentarer ()